Punime

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 ditësh më parë

Ju ftojmë të lexoni Thirrjen e Takimit XVII të Institutit Alb-Shkenca për detaje më të hollësishme në lidhje me këtë tubim mbarëkombëtar që do të mbahet në Prishtinë nga 13-14 tetor 2023. Tema bosht: Inteligjenca Artificiale (IA) në arsim dhe në kërkimin shkencor.

http://iash-takimet.org ... Shiko më shumëShiko më pak

Ju  ftojmë të lexoni Thirrjen e Takimit XVII të Institutit Alb-Shkenca për  detaje më të hollësishme në lidhje me këtë tubim mbarëkombëtar që do të  mbahet në Prishtinë nga 13-14 tetor 2023. Tema bosht: Inteligjenca Artificiale (IA) në arsim dhe në kërkimin shkencor.
[http://iash-takimet.org](http://iash-takimet.org/?fbclid=IwAR1h3dpH2JQLhjWd8Svh6E_X-oZQ9rK7VsDg9URrOd280sIcM4HEK4PqB-s)
3 javësh më parë

Ju ftojmë në ligjëratën e radhës e cila kësaj here do të mbahet nga Dr. Roza Allabashi nga University of Natural Resources and Life Sciences (Vjene, Austri): "Integrated water management Challenges for Albania and the region"

Data: E enjte, 25.05.2023

Ora 17:00 (ora e Tiranës)

Online: https://flasim.online/rozaallabashi.php ... Shiko më shumëShiko më pak

Ju ftojmë në ligjëratën e radhës e cila kësaj here do të mbahet nga Dr. Roza Allabashi nga University of Natural Resources and Life Sciences (Vjene, Austri): Integrated water management Challenges for Albania and the region
Data: E enjte, 25.05.2023
Ora 17:00 (ora e Tiranës)
Online: [https://flasim.online/rozaallabashi.php](https://flasim.online/rozaallabashi.php)
Load more
Shpërndani artikullin: