Vëllimi – Mbrojtja e interesave komunitare përmes së drejtës ndërkombëtare

Vëllimi – Mbrojtja e interesave komunitare përmes së drejtës ndërkombëtare

23 Janar, 2022 Mbyllur Publikuar nga administruesi

Në serinë e Intersentia-s “Fjalë nga autorët”, Profesor Gentian Zyberi, drejtor i përgjithshëm i Institutit, flet për vëllimin e tij të redaktuar, titulluar “Protecting Community Interests through International Law” (Mbrojtja e interesave komunitare përmes së drejtës ndërkombëtare), botuar nga Intersentia në nëntor 2021.

Lexoni intervistën e tij në https://intersentia.com/en/author-speaking-gentian-zyberi dhe shkarkoni e-librin (falas).

Profesor Zyberi falënderon të gjithë autorët që kontribuan për librin dhe gjyqtarin Simma për parathënien!

Shpërndani artikullin: