Dërgimi i përmbledhjeve – Takimi XVII, Tiranë

Dërgimi i përmbledhjeve – Takimi XVII, Tiranë

9 Qershor, 2022 Mbyllur Publikuar nga administruesi

Ju kujtojmë të interesuarve që dëshirojnë të marrin pjesë dhe të ligjërojnë në Takimi XVII Vjetor Ndërkombëtar të Institutit Alb-Shkenca në Tiranë më 30 Shtator – 2 Tetor 2022, se data e dërgimit të përmbledhjeve po afron.

Data e fundit e dërgimit të këtyre përmbledhjeve do të jetë 30 Qershor 2022.

Për informata më të hollësishme ju ftojmë të ndiqni nyjen ALB-SHKENCA:Takimi Vjetor Ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca (iash-takimet.org)

Shpërndani artikullin: