Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Ligjërata e dymbëdhjetë – Prof. Dr. Bardhyl Demiraj, “Studimi i shqipes dhe i kulturës shqiptare në Mynih – vështrim perspektiv”

Prill 27 @ 17:00 - 18:00 CEST

Free

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2023

Koha: E enjte, më 27.04.2023, ora 17:00
Tema: “Studimi i shqipes dhe i kulturës shqiptare në Mynih – vështrim perspektiv”

Ligjërues: Prof. Dr. Bardhyl Demiraj
Online: https://flasim.online/bardhyldemiraj.php

Hollësi

Datë:
Prill 27
Kohë:
17:00 - 18:00 CEST
Kosto:
Free

Regjistrimet janë mbyllur për këtë ngjarje