Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

Ligjërata e njëmbëdhjetë – Prof. Dr. Ardian Maçi, “Pjelloria e tokës dhe sistemet e ndryshme të prodhimit bujqësor”

Mars 30 @ 17:00 - 18:00 CEST

Free

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 30.02.2023, ora 17:00
Tema: “Pjelloria e tokës dhe sistemet e ndryshme të prodhimit bujqësor”

Ligjërues: Prof. Dr. Ardian Maçi
Online: http://flasim.online/

 

Hollësi

Datë:
Mars 30
Kohë:
17:00 - 18:00 CEST
Kosto:
Free

Regjistrohuni

Bëhu pjesëmarrësi i pari!

Loading gif

I regjistruar tashmë?

Përdorni këtë vegël për të menaxhuar regjistrimin tuaj.