Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Ligjërata e dhjetë – Prof. Dr. Emil Lafe, “Kongresi i Drejtshkrimit (1972) dhe shqipja e sotme standarde”

22 Dhjetor, 2022 @ 18:00 - 19:30 CET

Free

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 15.12.2022, 22.12.2022, ora 18:00
Tema: Kongresi i Drejtshkrimit (1972) dhe shqipja e sotme standarde

Ligjërues: Prof. Dr. Emil Lafe
Online: http://flasim.online/

 

Hollësi

Datë:
22 Dhjetor, 2022
Kohë:
18:00 - 19:30 CET
Kosto:
Free

Regjistrimet janë mbyllur për këtë ngjarje