Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Ligjërata e dytë – Dr. Ernest Nasto, “Demokracia amerikane dhe prirjet totalitariste: rreziqet për qendrueshmërinë e sistemit dhe për autoritetin e SHBA në botë.”

24 Shkurt, 2022 @ 17:00 - 18:00 CET

Free

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 24.02.2022, ora 17:00
Tema: Demokracia amerikane dhe prirjet totalitariste: rreziqet për qendrueshmërinë e sistemit dhe për autoritetin e SHBA në botë
Ligjërues: Dr. Ernest Nasto

Hollësi

Datë:
24 Shkurt, 2022
Kohë:
17:00 - 18:00 CET
Kosto:
Free

Organizator

Instituti Alb-Shkenca

Regjistrimet janë mbyllur për këtë ngjarje