Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Ligjërata e tretë – Prof. Dr. Gentian Zyberi, “Një vështrim kritik mbi shtetin e së drejtës, të drejtat e njeriut, dhe reformën në drejtësi në Shqipëri”

31 Mars, 2022 @ 17:00 - 18:00 CEST

Free

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 31.03.2022, ora 17:00
Tema: Një vështrim kritik mbi shtetin e së drejtës, të drejtat e njeriut, dhe reformën në drejtësi në Shqipëri
Ligjërues: Prof. Dr. Gentian Zyberi

Hollësi

Datë:
31 Mars, 2022
Kohë:
17:00 - 18:00 CEST
Kosto:
Free

Organizator

Instituti Alb-Shkenca

Regjistrimet janë mbyllur për këtë ngjarje