Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Ligjërata e katërt – Eshref Januzaj, “Digjitalizimi dhe inteligjenca artificiale”

28 Prill, 2022 @ 17:00 - 19:00 CEST

Free

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 28.04.2022, ora 17:00
Tema: Digjitalizimi dhe inteligjenca artificiale: sfidat, mundësitë, rreziqet
Ligjërues: Eshref Januzaj

Online:http://flasim.online

 

Hollësi

Datë:
28 Prill, 2022
Kohë:
17:00 - 19:00 CEST
Kosto:
Free

Organizator

Instituti Alb-Shkenca

Regjistrimet janë mbyllur për këtë ngjarje