Ligjërata e dhjetë – Prof. Dr. Emil Lafe, “Kongresi i Drejtshkrimit (1972) dhe shqipja e sotme standarde”

Ligjërata e dhjetë – Prof. Dr. Emil Lafe, “Kongresi i Drejtshkrimit (1972) dhe shqipja e sotme standarde”

12 Dhjetor, 2022 Mbyllur Publikuar nga administruesi

LIGJËRATA SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME!

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 15.12.2022, 22.12.2022 ora 18:00
Tema: Kongresi i Drejtshkrimit (1972) dhe shqipja e sotme standarde

Ligjërues: Prof. Dr. Emil Lafe
Regjistrimi për pjesëmarrje: REGJISTROHU KËTU
Online: http://flasim.online/

Shpërndani artikullin: