Shtyhet afati i dërgimit të abstrakteve

Shtyhet afati i dërgimit të abstrakteve

28 Gusht, 2023 Mbyllur Publikuar nga administruesi

TAKIMI XVII VJETOR I DHE PARAQITJA E PUNIMEVE

Ju informojmë se afati i dërgimit të abstrakteve për takimin XVII Vjetor Ndërkombëtar të Institutit Alb-Shkenca është shtyrë nga data 1 Shtator deri me datën 15 Shtator.

Ky ndryshim është bërë me kujdes për të lejuar më shumë kohë dhe mundësi për pjesëmarrësit që të përgatisin dhe të paraqesin abstraktet e tyre me kujdes dhe cilësi të lartë.

E vlerësojmë përfshirjen dhe angazhimin tuaj në këtë takim shkencor dhe besojmë se ky ndryshim do të ndihmojë në përmirësimin e cilësisë së abstrakteve të dorëzuara.

 Ju inkurajojmë të mos ngurroni të na kontaktoni në adresën i[email protected] nëse keni ndonjë pyetje shtesë ose nevojë për ndihmë në procesin e paraqitjes së abstrakteve.

Presim me padurim të merrni pjesë në këtë ngjarje të rëndësishme dhe të jeni pjesë e kontributit të vlefshëm shkencor të Institutit Alb-Shkenca.

Për të dorëzuar abstraktin, ju lutemi përdorni lidhjen më poshtë për procedurën e dorëzimit: ALPA

Data me rëndësi

 

Dërgimi i titullit dhe përmbledhjes së punimit. nga 01 qershor deri më 15 shtator 2023
Shpallja e përmbledhjeve të miratuara nga 01 shtator deri më 15 shtator 2023
Pagesa e pjesëmarrjes në Takim:

  • 30 euro,
  • për studentët (në Master dhe Doktoratë) dhe pensionistët 10 euro
deri më 30 shtator 2023
Takimi 13 – 14 tetor 2023

Pagesat:
Informata rreth mënyrës së pagesës mund të lexoni në këtë faqe: Informata për pagesat

Shpërndani artikullin: