Instituti Alb-Shkenca organizon takimin XV vjetor ndërkombëtar

Instituti Alb-Shkenca organizon takimin XV vjetor ndërkombëtar

4 Gusht, 2020 Mbyllur Publikuar nga administruesi

INSTITUTI ALB-SHKENCA

Tiranë – Prishtinë – Shkup

Në bashkëpunim me

Universitetin “Hasan Prishtina” të Prishtinës

e me përkrahje të

Ministrisë së Drejtësisë të Republikës së Kosovës

ORGANIZON ON-LINE

Takimin XV Vjetor Ndërkombëtar

të Institutit Alb-Shkenca

me temë plenare

“Pandemia dhe përballimi i efekteve të saj nga shoqëria jonë”

Prishtinë, 20 – 22 nëntor 2020

 

Për informata të hollësishme ju lutemi shkarkoni thirrjen: Thirrja_Takimi-XV_2020_On-Line_InstitutiAlb-Shkenca_V3

Shënim për shkak të situatës së shkaktuar nga COVID-19:

      • Të dashur studiues, pandemia Covid 19 që ka ende shumë të panjohura vazhdon të kufizojë jetën dhe aktivitetet tona. Prandaj Këshilli Organizues i Takimit XV, me qëllim të ruajtjes së shëndetit të pjesëmarrësve, ka vendosur që koha e Takimit e paraparë më 28-29 shtator 2020 të shtyhet për 20-22 nëntor dhe gjithë aktiviteti i Takimit të zhvillohet On-Line.
      .

 

Shpërndani artikullin: