Ligjërata e dytë – Dr. Ernest Nasto, “Demokracia amerikane dhe prirjet totalitariste: rreziqet për qendrueshmërinë e sistemit dhe për autoritetin e SHBA në botë.”

Ligjërata e dytë – Dr. Ernest Nasto, “Demokracia amerikane dhe prirjet totalitariste: rreziqet për qendrueshmërinë e sistemit dhe për autoritetin e SHBA në botë.”

6 Shkurt, 2022 Mbyllur Publikuar nga administruesi

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 24.02.2022, ora 17:00
Tema: Demokracia amerikane dhe prirjet totalitariste: rreziqet për qendrueshmërinë e sistemit dhe për autoritetin e SHBA në botë
Ligjërues: Dr. Ernest Nasto
Regjistrimi për pjesëmarrje: REGJISTROHU KËTU
Online: https://us02web.zoom.us/j/4697851167?pwd=dGR2M1RyRUdnenFIQ1F4dWZPKzNQdz09
Meeting-ID: 469 785 1167
Password: hmcUd2

Shpërndani artikullin: