Ligjërata e tretë – Prof. Dr. Gentian Zyberi, “Një vështrim kritik mbi shtetin e së drejtës, të drejtat e njeriut, dhe reformën në drejtësi në Shqipëri”

Ligjërata e tretë – Prof. Dr. Gentian Zyberi, “Një vështrim kritik mbi shtetin e së drejtës, të drejtat e njeriut, dhe reformën në drejtësi në Shqipëri”

7 Mars, 2022 Mbyllur Publikuar nga administruesi

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 31.03.2022, ora 17:00
Tema: Një vështrim kritik mbi shtetin e së drejtës, të drejtat e njeriut, dhe reformën në drejtësi në Shqipëri
Ligjërues: Prof. Dr. Gentian Zyberi
Regjistrimi për pjesëmarrje: REGJISTROHU KËTU
Online: https://us02web.zoom.us/j/81016219885?pwd=NEdub290M080UU5OSUp2d0lxbXpMdz09
Meeting-ID: 810 1621 9885
Password:697954

Shpërndani artikullin: