Ligjërata e katërt – Eshref Januzaj, “Digjitalizimi dhe inteligjenca artificiale”

Ligjërata e katërt – Eshref Januzaj, “Digjitalizimi dhe inteligjenca artificiale”

12 Prill, 2022 Mbyllur Publikuar nga administruesi

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2022

Koha: E enjte, më 28.04.2022, ora 17:00
Tema: Digjitalizimi dhe inteligjenca artificiale: sfidat, mundësitë, rreziqet.
Ligjërues: Eshref Januzaj
Regjistrimi për pjesëmarrje: REGJISTROHU KËTU
Online: http://flasim.online/

 

Shpërndani artikullin: