“Takimet e Mynihut 2022”

“Takimet e Mynihut 2022”

9 Nëntor, 2022 Mbyllur Publikuar nga administruesi
Shoqëria e akademikëve shqiptarë – DIJA e.V. në München të Gjermanisë, në bashkëpunim edhe me Institutin shkencor mbarëkombëtar “Alb-Shkenca”  janë në fazen e përfundimit të punëve parapërgatitore rreth “Takimeve të Mynihut 2022” dhe të simpoziumit mbi bashkëpunimin dhe rrjetëzimin shkencor, i cili këtë vit organizohet në bashkëpunim me Institutin shkencor mbarëkombëtar “Alb-Shkenca” (Instituti Alb-Shkenca) si dhe me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës të Republikës së Kosovës (Ministry of Foreign Affairs and Diaspora – Republic of Kosovo).
Për të marrë pjesë në simpozium, ju lutemi që të regjistroheni paraprakisht në adresen elektronike: [email protected]
Shoqëria e akademikëve shqiptarë – DIJA e.V.,
München
Shpërndani artikullin: