Albanologu Zeqirja Neziri, fitues i çmimit “22 Nëntori”

Albanologu Zeqirja Neziri, fitues i çmimit “22 Nëntori”

22 Nëntor, 2022 Mbyllur Publikuar nga administruesi

Anëtari i Institutit Alb-Shkenca, albanologu Zeqirja Neziri është fituesi i çmimit të sivjetmë “22 Nëntori” i cili ndahet për  kontributin në promovimin e bashkëjetesës ndër-njerëzore dhe mirëkuptimit të ndërsjellë midis pjesëtarëve të komuniteteve të ndryshme, kulturave dhe religjioneve në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ndarja e çmimit shtetëror “22 Nëntori” për vitin 2022 në shenjë mirënjohjeje të njerëzve nga jeta politike, kulturore dhe shoqërore që kanë kontribuar në promovimin e bashkëjetesës dhe mirëkuptimit të ndërsjellë ndërmjet pjesëtarëve të komuniteteve, kulturave dhe feve të ndryshme në Republikën e Maqedonia e Veriut do të mbahet sot në mesditë në Kuvend.

Instituti Alb-Shkenca, albanologut Zeqirja Neziri i uron për këtë çmim mëse të merituar dhe njëkohësisht i uron suksese edhe në të ardhmen.

Shpërndani artikullin: