Ligjërata e njëmbëdhjetë – Prof. Dr. Ardian Maçi, “Pjelloria e tokës dhe sistemet e ndryshme të prodhimit bujqësor”

Ligjërata e njëmbëdhjetë – Prof. Dr. Ardian Maçi, “Pjelloria e tokës dhe sistemet e ndryshme të prodhimit bujqësor”

19 Mars, 2023 Mbyllur Publikuar nga administruesi

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2023

Koha: E enjte, më 30.02.2023, ora 17:00
Tema:“Pjelloria e tokës dhe sistemet e ndryshme të prodhimit bujqësor”

Ligjërues: Prof. Dr. Ardian Maçi

Regjistrimi për pjesëmarrje: REGJISTROHU KËTU
Online: http://flasim.online/

Shpërndani artikullin: