Ligjërata e dymbëdhjetë – Prof. Dr. Bardhyl Demiraj, “Studimi i shqipes dhe i kulturës shqiptare në Mynih –     vështrim perspektiv”

Ligjërata e dymbëdhjetë – Prof. Dr. Bardhyl Demiraj, “Studimi i shqipes dhe i kulturës shqiptare në Mynih – vështrim perspektiv”

20 Prill, 2023 Mbyllur Publikuar nga administruesi

www.alb-shkenca.org

INSTITUTI MBARËKOMBËTAR ALB-SHKENCA – SERI LIGJËRATASH SHKENCORE, 2023

Koha: E enjte, më 27.04.2023, ora 17:00
Tema: “Studimi i shqipes dhe i kulturës shqiptare në Mynih – vështrim perspektiv”

Ligjërues: Prof. Dr. Bardhyl Demiraj

Regjistrimi për pjesëmarrje: REGJISTROHU KËTU
Online: http://flasim.online/

Shpërndani artikullin: